Wie wandelt er mee?

20 mei 2022

Wie wandelt vrijdag met GroenLinks-PvdA mee in Gerwen?

Aanstaande vrijdag is het de eerste vrijdag van de maand, tijd voor onze maandelijkse wandeling door een deel van Nuenen, Gerwen, Nederwetten of ’t Eeneind. Deze keer nodigen we u van harte uit om met GroenLinks-PvdA mee te wandelen door Gerwen. Onderweg bespreken we de (woningbouw)plannen die op stapel staan of op stapel zouden moeten staan. We gaan zeker de nieuwe, duurzame wijk Gerwen Zuidoost bekijken. Daar is een prachtige wijk verrezen. Maar om Gerwen leefbaar en levendig te houden, zal er meer gebouwd moeten worden, vooral in een vorm en prijscategorie die ook voor jongeren en starters aantrekkelijk en betaalbaar is. Uiteraard heeft leefbaarheid van een dorp meer kanten dan alleen de ‘stenen’. Wat dat betreft doet de Werkroep Leefbaar Gerwen al jarenlang belangrijk werk.

Verder zullen we stilstaan bij het tracé van de snelle fietsverbinding die vanuit Stiphout en met name vanuit Lieshout aan de westzijde van de Smits van Oyenlaan door Gerwen komt, immers ‘Gerwen fietst’.

En hebt u zelf plannen, ideeën, opmerkingen of vragen, we horen ze graag. We starten om 19.30 uur in het centrum van Gerwen, bij de kiosk op de Heuvel. Na afloop praten we, desgewenst, bij een glas nog even na. Graag tot vrijdag 6 mei.