PvdA-wandeling in plaats van PvdA-inloop

23 september 2020

PvdA-wandeling in plaats van PvdA-inloop

 Sinds jaar en dag organiseert de PvdA Nuenen een inloopbijeenkomst op de eerste vrijdag van de maand. We bieden de inwoners van Nuenen hiermee de gelegenheid om hun mening en ideeën met ons te delen, met name over actuele thema’s. Helaas maakt Corona dat op dit moment niet mogelijk. Tijd voor iets anders, tijd voor iets nieuws!

Met ingang van vrijdag 2 oktober komen wij naar u toe

De komende maanden moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Een daarvan is wat er moet gebeuren met de Opwettenseweg. Verkeersluw? Alleen bestemmingsverkeer? Volledig open voor doorgaand verkeer? Een belangrijk besluit voor de directbetrokkenen, maar dat niet alleen. Wat er besloten wordt, heeft onder meer ook gevolgen voor de voortgang van de bouw in Nuenen-West.

PvdA Nuenen vindt het heel belangrijk dat directbetrokkenen actief mee kunnen denken. En dat er actief naar hen geluisterd wordt. Zoals gezegd, wij komen naar u toe en willen graag horen hoe u erover denkt. We willen dit coronaproof doen. We kiezen voor de buitenlucht, geen inloop deze keer maar een PvdA-wandeling, voor het eerst op vrijdag 2 oktober.

We vertrekken om 19.00 uur vanaf café Schafrath. Rond 19.30 uur hopen we bij u op de Opwettenseweg te zijn. U wordt van harte uitgenodigd met ons mee te wandelen, zodat we al lopend van gedachten kunnen wisselen. Na de Opwettenseweg lopen we ook Nuenen-West binnen. Na afloop gaan wij terug naar café Schafrath voor een kop koffie (of wat anders).

Net als op onze maandelijkse PvdA-inloop op de eerste vrijdag van de maand is bij onze wandeling vanuit fractie, bestuur en ombudsteam steeds iemand aanwezig. Hebt u ideeën, vragen of klachten, wij horen ze graag. Wij hopen u te treffen op vrijdagavond 2 oktober, waar wij om 19.00 uur bij café Schafrath starten met de wandeling. Voor info nuenen.pvda.nl