PvdA-inloop 2 november bij Schafrath

29 oktober 2018

PvdA-inloop op vrijdag 2 november

Vrijdag 2 november is het weer de eerste vrijdag van de maand. Het is inmiddels een traditie geworden dat de PvdA afdeling Nuenen c.a. dan met elkaar een glas drinkt in Café Schafrath om de landelijke en lokale politiek met elkaar te bespreken. Zoals altijd wordt u daar van harte bij uitgenodigd.

Er is weer stof genoeg om over te praten. Het referendum is geweest, de opkomst was geweldig en de uitslag was duidelijk. Nu is de Provincie aan zet.
De structuurvisie Nuenen-Zuid heeft een flink aantal Nuenenaren naar de informatiebijeenkomsten in De Hongerman gebracht.
De kap van de berkenbomen op de Vallastap houdt de gemoederen nog steeds bezig.
Verder is vorige week Wim Kok overleden. Hoe kijken we terug op de periode waarin hij “de premier van alle Nederlanders” was?

Voor vragen en problemen met instanties waar u alleen niet uitkomt, is er het nuenen@pvda-ombudsteam.nl . Wilt u meer weten over de PvdA, kijk dan op onze website www.nuenen.pvda.nl

Naast PvdA-leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Vanaf 21.00 uur zal vanuit fractie, bestuur en ombudsteam steeds iemand aanwezig zijn. Graag tot ziens op vrijdagavond 2 november vanaf 21.00 uur bij Café Schafrath.