2 oktober 2017, om 22:00, Café Ons Dorp, Parkstraat 1. | Café Ons Dorp, Parkstraat 1.

Meeschrijven aan verkiezingsprogramma

Wie schrijft er mee aan het PvdA Verkiezingsprogramma 2018-2022?

Op 21 maart 2018 kiest Nuenen, waarschijnlijk voor de laatste keer als zelfstandige gemeente, haar gemeenteraad. De kandidaatstellingscommissie is al een paar maanden aan het werk; nu zijn de schrijvers van het verkiezingsprogramma aan zet.
In het PvdA verkiezingsprogramma schrijven wij op hoe wij als sociaaldemocraten de toekomst van Nuenen c.a. en haar inwoners zien, wat voor ons de belangrijkste thema’s en doelen zijn en hoe wij die denken te kunnen bereiken.
Al in eerdere verkiezingsprogramma’s zijn wij helder geweest over onze opstelling ten aanzien van de zelfstandigheid van Nuenen. De nog verder verzwakte bestuurskracht van Nuenen en vooral de toenemende verdeeldheid binnen de raad hebben ons in onze overtuiging gesterkt dat Nuenen meer toekomst heeft als onderdeel van een krachtige regio met als centrum de stad Eindhoven.
In dat licht is het verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode een extra uitdaging. Wij nodigen je van harte uit om je ideeën en gedachten rondom de volgende thema’s met de schrijfgroep te delen:
– Bestuurlijke toekomst, hoe houden wij invloed / dorpsraad
– Mobiliteit / bereikbaarheid
– Arbeidsmarkt / participatie
– Sociaal-culturele beleid / zorg / cultuur / verenigingen /Klooster
– Ruimtelijk/Woningbouw / ouderen / jongeren / (kleinschalige) woonvormen
Op maandagavond 2 oktober 20.00 uur is er een gedachtewisseling in Café Ons Dorp, Parkstraat 1 om een eerste aanzet te geven voor het verkiezingsprogramma. Kom met je wensen en ideeën. Samen kunnen we er een mooi programma van maken.

Namens de (voorlopige) schrijfgroep:
Jacco den Hartog jaccodenhartog@hotmail.nl
Theo Albers talbers@onsnet.nu
Marianne Cooijmans marianne.cooijmans@onsnet.nu
Wim Arts voorzitter.pvdanuenen@gmail.com